trevligt trevligt!

sitter vid det finaste frukostbordet i grums, tar bussen hem sen och ikväll ska jag träffa jenny och petra och på söndag morgon blir det att jobba frukost!(L)

helt vanlig torsdag

ligger i sängen och kollar på solsidan, det har inte hänt något ovanligt idag tror jag! eller ja, jag var hos djävulen (tandläkaren) förrut. som tur är såg allt bra ut på mina tänder! ska strax kolla upp busstider till grums, ska hälsa på bellan och fridis imorgon! alltid lika trevligt(: så vi får se vad för trevligheter vi hittar på;) haha men ha det bra!

the creep

sitter ute i solen och lyssnar på spotefy, önskar mycket nu att det skulle gått att lägga upp bild för vädret är underbart här! kort inlägg, men bättre än inget! ha det bra(:

lång dag

gick upp tidigt idag, bort till sats och träna en timme. efter åkte jag och mamma till bergvik och kollar efter massa kläder, hitta ett kort söt linne på hm och ett par nya träningsbyxor. vi kom hem för lite mer än en timme sedan, nu ska jag ta det lugnt ett tag för att sedan åka och jobba(:

:(

det är inte många av er få små söta människor som läser detta som kommer att fatta speciellt mycket nu! men det får gå bra ändå idag, jag vill egentligen bara säga att det är så många personer just nu som jag är så sjukt helvetes trött på, som tror det är okej att bete sig lite hur man vill. folk som spelar så kallade ''spel'' och tror det hjälper, tror att dom kommer längre med att göra lite som dom vill och personer som ljuger för både mig och mina vänner. just i detta fall för min vän, om en onödig grej som den inte hade något med att göra! som tur är är hon en stark och smart brud som kommer klara av detta även om hon så skulle va ensam (vilket du verkligen inte är, mig blir du inte av med lätt) lite lätt knepigt skrivet inlägg men det får bli som det blir! ha det bra(:

in grumsan

sitter i grums, har precis kollat på à nightmare on elm street med bells! den var rå bra och rå läskig, tror dock inte jag kommer vilja sen på ett tag iaf! haha imorgon tar jag två bussen här ifrån och möter upp släkt och familj för att äta mat på alfie, sedan vid sju ska jag möta upp vänner och äta födelsedagsmiddag för michelle på fontana(: nada bild för jag är på ipoden och då funkar det ju inte!

tränings-tisdag

ligger i sängen och ska aldeles strax gå upp, ska till sats och träna. jag hade ju ett nyårs löfte med min moster att vi inte skulle äta godis/kakor/dricka, inge socker helt enkelt på ett halvår men när mars börja så tänkte jag skit samma det räcker om jag bara äter på helgerna. men börjar känna nu att när april börjar ska jag nog sluta igen! nej, nu ska jag äta frukost! ha det bra(:

iPod


äntligen har jag en ipod igen,
(min förra ipd blev ju snodd)
det är en ipod touch, sitter och
facetimar nu, as kul!
den här har ju kamera och
det hade ju inte den förra.



så ser den ut:D min nya älskling!

RSS 2.0