me faktiskt like orrby

måste dela med mig av en skön känsla jag va med om i grums förut. jag och Bella bestämde oss för att äta pankakor till frukost, eller ja frunch va det väll egentligen. och jag ville ha sirap till, jag går ut i ett linne och mina pyjamasshorts och ett par solglasögon över vägen och in på Ica orrby med kontokortet i handen. det låter kanske lite konstigt men hela den känslan, att inte behöva bry sig speciellt mycket hur man ser ut att gå ute i värmen i nästan inga kläder och man fryser inte att det tar typ 30 sek att komma till affären. den känslan händer nästan bara på orrby! <3

gaaah

måste bara säga så här 20 över 3 på natten att jag har en ny favorit låt, själva låten är inte ny och man har ju hört den någon gång förut. men den har liksom inte fastnat, men det har den fan nu. det är black betty med spiderbait! sååå jävla skön, ligger och lyssnar på den nu!!!

easter

hallllllå igen, det va inte igår!


idag har jag varit duktig och tränat, gick bort till sats vid 11. så nu ska snart börja göra mig iordning och åka till praktiken, börjar 4. börjar 4 imorgon med och på torsdag är jag där på lunchen, sen är det PÅSKLOV!!!
så hilma efterlängtat(stavas det verkligen så?).


i söndags var jag och jenny på bio, vi sår scream 4 så hilma bra! hoppas verkligen att det kommer komma en 5:a!

rekomenderas BIG TIME.



från när jag och petra va på späck förra året.





*

kladdkaka menade jag ju såklart!

godmorgongodmorgon

det var visst några dar sen sist, men men! elin fyllde 18 i fredags så innan hon skulle ut förfestade vi hos saris. kul och träffa de igen, det var ett tag sen. igår så serverade jag och en till från klassen på ett bröllop, det var så jäkla jobbigt för det var fatservering så det blev så jäkla tungt åt armen men det gick som tur va bra ändå! idag har jag bestämt mig för att ha en ordentlig slappar dag, bara göra det jag känner för, och sova hur mycket jag vill! det är fan inte mycket jag sovit denna vecka, så nu fan ska jag ta igen. nästa vecka börjar praktiken igen, ska vara på via apia den här gången! nej nu ska jag käka klassiska:D ha det bra

Detta fält måste fyllas i

hallå där köp blåbär
 ligger i soffan och är trött som fan
känns som det är ofta jag är det!
hade tänkt att träna idag, men det kom lite annat ivägen så fick ta hand om hunden istället
imorgon blir det att åka till grumsan och hälsa på mina kära vänner
isabella och frida. börjar 12 på onsdag så åker dirrekt till skolan från grumsis



vad enormt fet frasse ser ut!!!

  





too hype fore the radio

hallå alla goda och glaaada! hahah


sitter i sängen med mammas dator och lyssnar på sporify.
ska strax krypa in under täcket, lägga huvudet på kudden
och soova. ska jobba imorgon om jag inte sakt det,
börjar kl 12.

och eftersom jag är inne på en dator kan jag lägga upp bild,
fast det finns ju inte så många roliga bilder här.
så ni får en sliten-jag-just-nu bild.



skulle kolla igenom om det iaf fanns någon mer att lägga upp,
men det finns inte en enda bild alls!

första april

jag är för rolig ja! som om jag skulle va så dålig att jag brände mig i ansiktet? hahah jag vet, dålig humor! men jag skrattar iaf. var på stan förrut förresten, vi köpte present till jenny sen hittade jag lite smycken och en ny väska!

ännu mer stackars lilla mig!

allt bra? det är det dock inte med mig! skulle nyss steka bacon, det gick lite snett och ser nu ut som fucking twoface i batman! för er som inte vet hur han ser ut får googla, nej nu ska jag lägga mig igen med en kall handduk i ansiktet!

stackars lilla mig!

ligger i soffan och kollar på scrubs, känner mig lite halv sjuk. tränade förut, vilket jag kanske inte borde ha gjort men! som tur är jag ledig imorgon så jag får mig en sovmorgon. sen vid två ska jag möta petra så ska vi kolla på presenter, och känner jag oss rätt så kommer hon säkert få mig på något sätt att köpa något mer! haha men ha det bra(:

RSS 2.0