awesooome


hej

jobbade på hk i filipstad igår

kom hem idag

ska snart till grums

hejdå



en av ägarna till det skönaste hemmet i grumsan!
<3


att tänka hjälper inte alltid

helluhellå(: sov hos bellan inatt, det var mysigt! jobbade på CCC från 12 till halv 10, helt ok! jobbade på via apia i fredags, lite folk så fick gå vid 9, klagar inte. åkte till våksnäs och träffade Bella och Jessica, det var mysigt! satte oss på ett berg och var oss själva, alltså creepiga! det var min helg, hejdå!

alright


oj, här var det vist inte igår jag va! men men,  jag lever och mår bra iaf.

ska ta en snabb genomgång om min helg tänkte jag. den bestod i sort sett av jobb&praktik, det började med kvälls praktik på torsdagen frukost pass på jobbet på fredag, möte på eftermiddagen och kvällspraktik på fredag, frukost & kvällspass på lördag. så jag var rätt död på lördag kväll, tänkte att jag skulle lägga mig tidigt så jag kunnde få en ordentlig nattsömn, men nej det fick jag inte.
fick ett sms av en kompis som ville ses en stund. så det var bara att traska ut i kvällskylan och träffa han.

på söndagen så tränade jag på dagen sen åkte vi ut till hammarö och åt mat hos moster. firade även henne och florian, han fick en lime grön skottkärra som han vart kär i direkt han såg den nästan. go liten unge det där!

efterssom det var ett tag jag gjorde det här med bilder så tänkte jag ha ett litet bildspel på massa bilder från senaste tidet(:



hälsade på isabella, hon hade sett ett ställe
med en hel del vitsippor hon ville checka in!




på kvällen vart det grillning!



kusinvitamin i mina brillor(:

det får duga för den här gången, hihi det var verkligen ett litet bildspel!
puss&kram ha det bra.


i'll be missing you

jaha, nu lämnar fridan och bells orrby, grums, värmland, Bella till och med sverige! jag kan inte säga så mycket mer än att jag kommer sakna er, hoppas ni får det bra!<3

RSS 2.0